Roubenka Mila - Ubytování v soukromí Ostružná.

ROUBENKA MILA
Miloslava Ottová
Ubytování v soukromí Ostružná

                

VOLNÉ  APARTMÁNY  1. - 12.  KVĚTNA  2024



VOLNÉ  APARTMÁNY   VÍKEND  24.5. - 26.5.2024    

                                     

 

 

 

                                     

ROUBENKA - MILA

Nabízíme Vám stylové ubytování v Jeseníkách v atraktivní lokalitě v horské obci Ostružná. Roubenka Mila je zařízena v rustikálním stylu, který propůjčuje jejímu interiéru atmosféru venkovské chalupy. V podkroví jsou pro Vás připraveny nadstardatně vybavené apartmány. V přízemí roubenky se nachází hala s kachlovými kamny, jídelními stoly, sedací soupravou se Smart tv. a dětským koutkem. Dále je v přízemí místnost pro uschování kol, kočárků a lyží.Je vybavena žebříkem na sušení bot. Pro nejmenší děti máme připravenou k zapůjčení zdarma dětskou dřevěnou postýlku a dětskou židličku. Chalupa je dobře dostupná autem i v zimním období. Parkoviště máme na vlastním pozemku, přímo u chalupy. Je dlážděné a v zimním období udržované.

Chvíle pohody si můžete vychutnat na udržované zahradě, kde se nachází pergola s příjemným venkovním posezením. U pergoly je krb s možností grilování a ohniště na opékání špekáčků. Dřevo na opékání je připravené zdarma. Pro děti tu máme dětské hřiště s atraktivními dětskými prvky - houpačky, prolézačky, koník a pískoviště.

Při příjezdu na rekreaci Vás ubytují přímo majitelé roubenky, kteří s Vámi komunikují během celého pobytu. Celá roubenka je nekuřácká a pokryta bezplatným připojením  k Wi-Fi.

 

Miloslava Ottová
724 707 056  
IČ: 87157624, DIČ:CZ6158031341

Rezervace ubytování

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies